La Festa de Primavera de la Gispert clourà diumenge amb un concert d'Efedefunk

Redacció
15 de juny del 2017
Actualitzat a les 10:13h
Els bagenc Efedefunk clouran la Festa de Primavera de la Gispert
Els bagenc Efedefunk clouran la Festa de Primavera de la Gispert | Pere Fontanals
La banda bagenca Efedefunk serà la que posarà el punt i final a tres mesos d'intensa activitat a la plaça Gispert, després que el mes de març, diversos veïns i comerciants de la zona s'unissin sota el paraigües de la Plataforma Dinamitzadora de la plaça Gispert amb l'objectiu de donar vida a aquest punt de la ciutat i lluitar contra els actes incívics que es duien a terme a certes hores del dia.

La Plataforma va començar a oferir activitats a finals de març, i va seguir brindant propostes durant l'abril i el maig en el que els veïns van anomenar la Festa de Primavera de la Gispert. Aquest cap de setmana (17 i 18 de juny), la programació arriba al final.

Dissabte, a les dotze del migdia, tindrà lloc un vermut amb música techno i un taller de maquillatge i pintura corporal a càrrec de Marta Ami i Esteve Porta.

L'endemà, diumenge 18, serà el grup bagenc Efedefunk qui agafarà el relleu, oferint un concert a les set de la tarda on no hi faltarà el funky, el rock, el latin i el flamenc. L'espectacle serà gratuït i obert a tothom.