El Garmin Team Trail Experience passarà aquest cap de setmana per Sallent

En l'etapa d'aquesta cursa de muntanya que sortirà de Castellar de N'Hug dissabte al matí i arribarà a Sant Cugat del Vallès diumenge al vespre

Redacció
14 de juny del 2017
Actualitzat a les 16:38h
Aquest cap de setmana la Garmin Team Trail Experience farà parada a Sallent. Es tracta d'un nou format de cursa de muntanya per equips de relleu que travessarà Catalunya de Nord a Sud passant per nombrosos municipis.

Un recorregut de 200km non stop organitzats en 8 etapes d'entre 20 i 30 km i un màxim de 36 h per fer tot el recorregut. Un trajecte que se seguirà a temps real mitjançant el sistema track the race, una plataforma de seguiment GPS.

Els concursants podran participar en solitari, o bé, formant equips de relleu de 2, 3 o 4 corredors. Els relleus, però només es podran dur a terme en els controls de pas específics de cada etapa.

El punt de sortida serà dissabte a les 10 del matí des de Castellar de N'Hug i finalitzarà l'endemà, a les 10 del vespre a Sant Cugat del Vallès. A Sallent arribaran i marxaran pel Pont Vell i tindran l'avituallament a la plaça de la Vila.