El Parc de la Font de les Oques tindrà una escultura de Josep Barés

Signatura del conveni de donació de l'escultura per a la Font de les Oques
Signatura del conveni de donació de l'escultura per a la Font de les Oques | AjM
Redacció
13 de juny del 2017
Actualitzat a la 13:07h
L'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i la senyora Dolors Punsà i Jubells, han signat avui un contracte de donació d'una escultura formada per dues oques de mida natural per a la seva instal·lació al parc de la Font de les Oques de Manresa. A l'acte de signatura hi ha assistit també la regidora de Cultura, Anna Crespo;  i l'artista creador de l'obra, el manresà Josep Barés. 

Dolors Punsà, amb motiu de seu norantè aniversari, ha manifestat la voluntat de donar a l'Ajuntament de Manresa "amb caràcter perpetu i sense restricció d'ús" aquesta escultura de la seva propietat i que és obra de Josep Barés, perquè sigui instal·lada al Parc de la Font de les Oques, en record de les àvies que portaven els néts i les nétes a donar menjar a les oques que hi havia hagut en aquest espai durant el primer terç del segle XX.

L'alcalde, en nom de l'Ajuntament, ha agraït Dolors Punsà la seva generositat i estimació cap a la ciutat i s'ha compromès a conservar i a instal·lar l'escultura en el punt que tècnicament és consideri més adequat.

Avui començaran els treballs d'instal·lació del còdol on hi anirà l'escultura.  Es preveu la seva inauguració a finals d'aquest mes de juny.