L'Associació Teatral El Teló estrenarà dissabte a Manresa l'obra «Ram Ona»

Tindrà lloc a l'auditori de la Plana de l'Om i començarà a les sis de la tarda

Redacció
13 de juny del 2017
Actualitzat a les 11:34h
Aquest dissabte, 17 de juny, a les sis de la tarda, l'auditori de la Plana de l'Om de Manresa acollirà l'estrena de l'obra Ram Ona, dirigida pel manresà Josep Torras Porti i interpretada pels membres de l'Associació Teatral El Teló. 

La funció, que començarà a les sis de la tarda, narra la història de dues àvies que es diuen Ramona i que fan 75 anys el mateix dia. A més, totes dues (per diferenciar-les a una li diuen Ram i a l'altra, Ona) viuen a la mateixa residència i dormen a la mateixa habitació. La Ram té una filla, un gendre i néts, en canvi l'Ona no té família i és vídua. Però té molts diners i ha fet la donació del seu patrimoni a la residència perquè molts més avis puguin  gaudir dels seus serveis.

El dia de l'aniversari de les dues àvies, però, apareixen dues persones assegurant que són familiars de l'Ona. Ningú coneixia l'existència d'aquests dos personatges i la seva aparició altera la vida normal establerta. La Ram és molt malfiada i intentarà desemmascarar els dos personatges, amb l'ajuda de la seva filla i del seu gendre, que són advocats.

Les entrades de l'obra tenen un preu de 5 euros i es poden comprar clicant aquí.