Detenen un manresà de 22 anys per agredir la seva exparella i un home que l'acompanyava

Els fets van passar al barri de Valldaura diumenge a les 11 de la nit

Redacció
12 de juny del 2017
Actualitzat a les 14:55h
Agents de la Policia Local de Manresa van detenir diumenge al vespre un veí de Manresa de 22 anys a qui van imputar un delicte de violència de gènere i un altre de lesions doloses.

Els fets van ocórrer a quarts d'onze de la nit, quan la sala del 092 va rebre diverses trucades informant del que semblava una baralla al barri de Valldaura. Diverses patrulles van adreçar-se al lloc, i s'hi van trobar diverses persones que sol·licitaven auxili policial tot informant que un home havia agredit la seva exparella i a l'home que l'acompanyava.

Els testimonis van informar que l'home havia donat puntades fortes de peu al ventre de la dona, i que havia colpejat també el seu acompanyant, amb diversos cops i mossegant-li la cara, causant-li ferides obertes profundes. Tots dos agredits van haver de ser atesos pel personal sanitari que s'havia traslladat al lloc dels fets.

Quan els agents van localitzar i intentaven detenir el presumpte agressor, aquest va resistir-se activament, motiu pel qual, un cop detingut, també li va ser imputat aquest fet.