Tot a punt per a la Festa Major Infantil de Sant Joan de Vilatorrada

El proper cap de setmana el municipi esdevindrà la capital infantil de Catalunya amb un original programa lúdic dirigit als infants i famílies

Redacció
12 de juny del 2017
Actualitzat a les 9:21h
Sant Joan de Vilatorrada celebra el proper cap de setmana la Festa Major Infantil
Sant Joan de Vilatorrada celebra el proper cap de setmana la Festa Major Infantil | Aura Tomasa
Sant Joan de Vilatorrada ja ho té tot a punt per a una nova edició de la Festa Major Infantil Sant Joan City. Del divendres 16 al diumenge 18 de juny, el municipi s'omplirà d'un ampli i variat ventall d'activitats lúdiques dirigides a un públic familiar que permetran als més menuts de la vila i d'arreu de Catalunya gaudir d'una de les festivitats locals més especials i originals de tot l'any. 

Jordi Pesarrodona, regidor de Cultura, assegura que "Sant Joan de Vilatorrada s'ha anat guanyant per mèrits propis amb el pas dels anys la categoria de capital infantil del país durant la celebració de la Festa Major Infantil. Això ha estat possible gràcies al treball i la col·laboració d'El Sidral -l'entitat organitzadora- i dels voluntaris i a la bona resposta dels nostres veïns i veïnes". 

Enguany, l'activitat començarà divendres 16 de juny amb una cercavila de colors; i a partir d'aquí, al llarg dels tres dies, seguiran propostes com una pluja de confeti, un sopar a la fresca, ball disco, una remullada i ensabonada amb piscina de xocolata inclosa, la 29a edició del Correfoc Infantil, tallers, espectacles, una tómbola o un vermut. 

L'Ajuntament fa una crida als veïns i veïnes a gaudir de les diferents activitats i a tenir en compte les afectacions de trànsit que hi haurà al llarg dels tres dies.
 

Festa Major Infantil Sant Joan City