Castellbell omplirà el carrer de parades, en un cap de setmana de cultura popular

El municipi acollirà un mercat ecològic, de segona mà i de producte local en el marc de les activitats relacionades amb el medi ambient que es programen aquest mes

Redacció
12 de juny del 2017
Actualitzat a les 9:05h
Castellbell i el Vilar programa dues propostes de mercats relacionats amb la temàtica del medi ambient el proper diumenge 18 de juny al centre del municipi. Durant tot aquest mes s'estan organitzant diferents activitats relacionades amb la cura dels recursos naturals i el tractament dels residus. En aquest sentit es programa un mercats ecològic, de segona mà i de producte local durant tot el matí. El mercat ecològic inclourà una oferta de productes de proximitat, ecològics, salut i teràpies naturals, moda sostenible, bioconstrucció, energies renovables, higiene i cosmètica, decoració i complements i artesania. A més, hi haurà activitats per als infants i una zona gastronòmica. La iniciativa gira al voltant de la sostenibilitat, la solidaritat, el consum responsable, el medi ambient, la salut, el benestar i la qualitat de vida. Les inscripcions per als professionals s'han de tramitat a través del correu electrònic info@ecomarket.cat.

Donar una segona oportunitat

La segona proposta de mercat per a la jornada del 18 de juny serà el mercat al carrer de segona mà. Totes les persones interessades a poder vendre els seus objectes de segona mà o bé a promoure l'intercanvi s'hauran d'inscriure a través de la pàgina web www.fleamarket.cat. El mercat vol promoure la reutilització dels productes que les persones ja no fan servir per donar-los una segona vida. Els dos mercats se celebraran de les 10 del matí a les 2 del migdia al nucli del Borràs amb presència de productes locals també.

Festa d'Arrel 2017

El mateix cap de setmana del 17 i 18 de juny el municipi acollirà la Festa d'Arrel 2017. Dissabte a la tarda es farà la Trobada Geganters amb els gegants de Cardona, Collbató, Polinyà, Rellinars, Tordera, Monistrol de Montserrat, El Xup i Castellbell i el Vilar. La Fal·lera Bastonera agafarà el relleu el diumenge al matí amb els grups de bastoners vinguts d'arreu (Salou, Olèrdola, Roquetes, Sant Feliu de Llobregat, el Montserratí i Castellbell i el Vilar).