Bon paper dels escaquistes bagencs al Campionat de Catalunya Escolar d'Escacs

D'esquerra a dreta, Joan Pérez, Dan Clotet i Pol Rivera
D'esquerra a dreta, Joan Pérez, Dan Clotet i Pol Rivera | Marc Clotet
Redacció
11 de juny del 2017
Actualitzat a les 17:59h
Els darrers dissabtes 3 i 10 de juny, s'ha disputat a Les Cabanyes del Penedès la final del Campionat de Catalunya Escolar d'Escacs, dins dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. El campionat s'ha disputat pel sistema suís a sis rondes –tres cada dia- amb una hora de temps per jugador. Hi podien participar els cinc primers classificats de les finals territorials.

Els representants bagencs van assolir bons resultats: en categoria benjamí Dan Clotet Mas, de l'escola Joviat, va ser segon amb 5 dels 6 punts possibles, cedint una sola partida al campió Martí Creixans. En la mateixa categoria, Joan Pérez Ribas de l'escola Puigberenguer, va finalitzar onzè amb 2,5 de 6 punts. 

En alevins, el cardoní Pol Rivera Torrents, de l'escola Mare de Déu del Patrocini, va pujar al tercer graó del podi, amb els mateixos punts que el segon classificat (4,5 de 6).

El darrer representant bagenc va ser l'infantil Jordi Otal Salvans, de l'escola Oms i de Prat, que només va poder finalitzar setè amb tres punts, després de perdre la concentració a la cinquena ronda per causa d'una discutible decisió arbitral.
Arxivat a