Sant Joan estrenarà la VilaBTTorrada durant la Festa Major

És una pedalada de caire familiar sobre una ruta de 30 quilòmetres, amb un desnivell positiu de 345 metres, que se celebrarà el 25 de juny

Redacció
09 de juny del 2017
Actualitzat a les 22:38h
La regidoria d’Esports i l’entitat Amics Ciclistes de Sant Joan de Vilatorrada Club Esportiu organitzen el 25 de juny, a partir de les 9 del matí, la primera edició de la VilaBTTorrada, una ruta amb BTT dirigida al públic familiar. L'activitat està inclosa en el programa de la Festa Major.

El recorregut de la prova és de 30 quilòmetres, amb un desnivell positiu de 345 metres i amb dos punts d’avituallament, i portarà als participants pels principals indrets i paisatges més significatius i icònics del municipi. Eduard Mata, regidor d’Esports i de Turisme, fa una crida a la participació i avança que "la VilaBTTorrada neix amb un doble objectiu: primer, fer de Sant Joan de Vilatorrada un poble referent en qüestió de salut, benestar i esport, i segon, oferir noves fórmules de potenciació i descoberta de tots els nostres actius patrimonials, naturals i culturals". 

Per la seva part, Floren Campos, president dels Amics Ciclistes de Sant Joan de Vilatorrada Club Esportiu, avança que "el nostre propòsit és que aquesta proposta tingui una bona rebuda i continuïtat al llarg dels propers anys, i que es consolidi com una de les proves populars de BTT de referència de la comarca". 

La VilaBTTorrada començarà a les 9 del matí des de davant de Cal Gallifa, on també hi haurà ubicat el punt d’arribada. I un cop celebrada la prova, els participants podran gaudir d’una botifarrada popular. Per participar a la prova cal inscriure’s prèviament a través d’aquest enllaç. El preu de la inscripció és de 5€ i els participants seran obsequiats amb una samarreta commemorativa. 

La prova compta amb la col·laboració de Porc de Palou, Nat’s, TMIR, S.L., Tandem Sports, Aneto, Afilbages, Hostal Soler, i BKR VEC Store la seva confiança i suport per fer realitat aquesta marxa popular i festiva pionera al municipi.