Dilluns, acte final del congrés Talent+Empresa d'emprenedoria a l'FP

Es coneixeran els projectes guanyadors d'aquesta edició, que rebran una subvenció econòmica i acompanyament per portar-se a la pràctica

Redacció
09 de juny del 2017
Actualitzat a les 22:30h
El congrés Talent+Empresa d'emprenedoria a la formació professional tancarà dilluns la seva tercera edició amb l'acte de cloenda en què es coneixeran els projectes guanyadors. L'acte tindrà lloc a la seu del departament d'Ensenyament a la Catalunya Central a les 6 de la tarda i hi prendran part els alumnes participants, les empreses que han format part del jurat i representants de les entitats impulsores, Cambra de Comerç de Manresa, Fundació Althaia i Departament d'Ensenyament. Els projectes seleccionats, un total de 6, rebran suport tècnic especialitzat per portar-se a la pràctica, així com una subvenció econòmica gentilesa de CaixaBank i la Patronal Metal·lúrgica del Bages. Els alumnes premiats també podran disposar d'una beca d'estudis de 2.500 € a UManresa-FUB per gentilesa del Grup Taelus.

Talent+Empresa va preseleccionar 19 projectes d'alumnes dels instituts Guillem Catà i Lacetània i de les escoles Joviat i Montserrat, que van defensar-los davant del jurat el passat dia 1 de juny. D'aquests, se n'han escollit tres per cicles formatius de grau mitjà i tres per cicles formatius de grau superior. Enguany han format part del jurat les empreses ICL Iberia, Grup Taelus, Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central, Deltalab, CTM, FUB, Maxion Wheels, Grup Fluidra, L'Agrícola Regional, La Caixa, Departament d'Ensenyament, Morning Labs, Patronal Metal·lúrgica i Tecnium.

Talent+Empresa és una iniciativa de la Cambra de Comerç de Manresa, la Fundació Althaia, i el departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, coordinada per la Fundació Lacetània, amb l'objectiu d'ajudar a portar a la pràctica els millors projectes d'emprenedoria desenvolupats per alumnes de formació professional de la comarca del Bages.