Els detenen al Bages per robar, lligar i agredir una joiera del Berguedà

La treballadora ha hagut de ser atesa per serveis mèdics amb diversos traus al cap

Redacció
08 de juny del 2017
Actualitzat a les 15:52h
Control dels Mossos en què han aconseguit atrapar els tres lladres
Control dels Mossos en què han aconseguit atrapar els tres lladres | NacióManresa
Tres persones han entrat a robar, aquest dijous al matí, en una joieria de Guardiola de Berguedà, situada a la plaça Municipal número 1, segons ha pogut saber NacióBerguedà. Un robatori considerablement violent, han confirmat els Mossos d'Esquadra, en què els presumptes lladres s'han endut joies de valor i rellotges, entre d'altres. 

El fets, ha pogut saber aquest diari, s'han produït al voltant de les 10.00 del matí, quan tres persones han entrat a l'establiment a cara descoberta. Allà, han apuntat la seva propietària al cap amb una pistola (presumptament falsa), i li han etzibat diversos cops, després de lligar-la. Els tres homes han agafat tots els objectes de valor que han trobat i s'han donat a la fuga.

Arran de l'avís, la policia catalana ha desplegat un extens control a la comarca, així com a les comarques veïnes, amb diversos punts de tancament de sortides, i finalment s'han pogut enganxar els presumptes autors del delicte a l'altura de l'àrea de servei El Lleó, a la recta de Sallent.

La propietària, han explicat, ha quedat molt afectada i ha hagut de ser atesa al Centre d'Atenció Primària (CAP) del municipi amb cops al cap i blaus en diversos punts del cos.