Les JERC de la Catalunya Central tornen a convocar el concurs de música Ressó

Ja està oberta la inscripció a solistes i grups d'entre 14 i 30 anys

Redacció
08 de juny del 2017
Actualitzat a les 12:45h
Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) Catalunya Central tornen a organitzar el Ressò, el concurs de música jove de la Catalunya Central. L'edició d'enguany se celebrarà el 7 de juliol, a la plaça del Vall de Cardona.

L'objectiu del concurs és promocionar la cultura i la música en català, oferint una bona oportunitat per als joves de la regió central que s'inicien en aquest món. D'aquesta manera, alhora, es posa en valor la música en català i els grups novells, amb artistes que van dels 14 als 30 anys.

Com en les altres edicions, el guanyador del Ressò 2017 passarà directament a la final nacional dels Països Catalans de música jove, que se celebrarà durant l'edició d'enguany de l'Acampada Jove. Qui guanyi aquesta final serà, doncs, teloner a l'Acampada Jove 2017.

Les inscripcions al concurs són gratuïtes i restaran per un temps força limitat. Per a inscriure's, cal enviar un correu electrònic a participa@concursresso.cat amb una petita biografia del grup, nom cognoms i instrument de cada membre, el rider tècnic, un mínim de dues cançons i un vídeo, el logo, una foto del grup, les adreces de les xarxes socials, un correu electrònic i un telèfon de contacte.

Per a poder-ho fer, s’han de complir 5 requisits bàsics:

- Tenir una edat d'entre 14 i 30 anys.
- No haver guanyat una edició anterior del concurs.
- Tenir com a mínim un membre del grup de la Catalunya Central.
- No tenir cap relació contractual amb una companyia discogràfica.
- Tenir com a mínim la meitat del repertori del concert en llengua catalana.

El guanyador de l'edició d'enguany el tornarà a escollir el públic, amb un mecanisme encara per determinar. Serà anunciat al final de la vetllada, després del recompte.

El concurs estrena lloc web

Una de les principals novetats d’enguany és la pàgina web que s'ha dissenyat exclusivament per al concurs. L'adreça és www.concursresso.cat. En aquesta, s'hi pot trobar tota la informació sobre el concurs, les bases per participar, la resta d'informació sobre com participar i dades sobre l'edició del 2016.