Ricard Casas s'afegeix al ball de noms de l'ICL Manresa

El manresà ha passat les dues darreres temporades a Angola

07 de juny del 2017
Actualitzat a les 19:47h
Ricard Casas podria tornar al Bàsquet Manresa la temporada vinent. És encara aviat per parlar en ferm. Més quan encara no se sap en quina categoria jugarà el club bagenc el proper curs. Però les fonts a què ha tingut accés NacióManresa asseguren que l'entrenador manresà entra dins les opcions factibles. De fet, seria el mateix Casas qui s'hauria ofert per tornar a l'entitat. L'entrenador manresà ha passat les dues darreres temporades al bàsquet angolès. Una piulada publicada al seu compte personal el passat 26 de maig sembla un comiat al país africà.
 
El què no queda tan clar és quin seria el rol de Casas dins el Bàsquet Manresa. A la darrera setmana van aparèixer els noms de Román Montañez, Pere Romero i Carles Marco per càrrecs de director esportiu, director del bàsquet base i entrenador respectivament. Casas podria entrar en escena per a qualsevol d'aquests rols. La divisió que hi ha dins el consell entorn la figura de Casas podria ser una trava al retorn de l'entrenador manresà.

Casas va formar part de l'estructura del Bàsquet Manresa des de 1988 fins el 1998 exercit diferents funcions. El 1990 es va convertir en el primer entrenador de l'equip després de la destitució de Flor Meléndez. Va ser la temporada de George Gervin i el cop de dits de Juan Domingo de la Cruz. L'any 1998 va començar el periple que el va dur a Montcada i Tarragona. El 2001 va tornar com a primer entrenador i va retornar Manresa a l'ACB després d'un dramàtic play-off contra el Tenerife. El 2005 va marxar a València. Menorca, Valladolid i Angola han estat les seves darreres estacions. 
Arxivat a