Les andròmines acoloreixen el primer cap de setmana de festa a Sant Salvador

Sant Salvador de Guardiola celebra el primer cap de setmana de Festa Major amb una acoloridora baixada d’andròmines, amb la trobada de Djembes, el correfoc i música

per Redacció, 2 d'agost de 2009 a les 17:08 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 d'agost de 2009 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La baixada d'andròmines va estar molt concorreguda. Viki Sellarés

Sant Salvador de Guardiola ha volgut deixar de banda l’agitada vida política consistorial d’aquestes darreres setmanes i s’ha centrat en el primer cap de setmana de la Festa Major que acabarà el proper dia 9. Aquest dissabte nombrosa gent ha seguit la ja clàssica baixada d’andròmines que ha arribat a la desena edició amb quatre vehicles bastits per participants sèniors i alguns altres muntats pels més menuts. Al vespre ha arribat la trobada i cercavila de Djembes, amb el sopar jove entremig, i la nit s’ha completat amb el correfoc, la música i el lliurament de premis. Avui es conclou el primer cap de setmana de Festa Major amb una jornada eminentment esportiva amb ping-pong, bicicletes i futbol. De dijous a diumenge entrant arriben els dies forts de la festa.

Veure el programa d’actes pel proper cap de setmana
 

La música va cloure la nit de dissabte. Viki Sellarés 

Participació