Comença l'arranjament del solar destinat a espai públic del carrer Sant Bartomeu

El solar que ha quedat al carrer Sant Bartomeu després de l'enderroc de l'edifici
El solar que ha quedat al carrer Sant Bartomeu després de l'enderroc de l'edifici | AjM
Redacció
07 de juny del 2017
Actualitzat a les 12:10h
L'Ajuntament de Manresa, després de finalitzar les tasques d'enderroc de la finca situada al carrer Sant Bartomeu 23-25, ha iniciat aquesta setmana els treballs d'arranjament provisional d'aquest espai situat a la cantonada amb el carrer Aiguader i que podrà ser utilitzat com a espai públic. Mitjançant aquesta intervenció, aquest entorn guanyarà molta més visibilitat, ja que l'edifici enderrocat impedia que hi penetrés la llum.

L'actuació que s'hi durà a terme consisteix en un encintat de formigó perimetral al llarg del carrer Sant Bartomeu, el carrer Aiguader i el passatge Aiguader, i la col·locació d'un paviment de tot-ú compactat a la part central. A més, s'hi farà una evacuació d'aigües per evitar la formació de tolls i d'acumulació d'aigua en general.

La proposta inclou també la construcció d'un banc perimetral que també eviti que al solar hi entrin vehicles, la plantació de tres acàcies, una espècie que ja trobem al carrer Sant Bartomeu, i el desplaçament a la banda del carrer Sant Bartomeu dels contenidors del carrer Aiguader.

L'actuació afecta una superfície de 222 m2 i té un pressupost a l'entorn dels 12.000 euros i compta amb una aportació econòmica del Districte Centre. La durada prevista de les obres és d'un mes.