La Taula Municipal fa la darrera sessió sobre el Pla Local d'Habitatge

Després d'una presentació del regidor d'Habitatge, Joan Calmet, i d'una exposició de les seves línies mestres, es va obrir un debat entre els assistents | El document es portarà properament a aprovació al Ple Municipal

Presentació del Pla Local d'Habitatge 2017-2022, al Casal de les Escodines
Presentació del Pla Local d'Habitatge 2017-2022, al Casal de les Escodines | AjM
Redacció
06 de juny del 2017
Actualitzat a les 19:30h
Prop d'una trentena de persones, pertanyents a entitats, col·legis professionals, agents socials, grups municipals i partits es van aplegar dilluns al Casal de les Escodines, en la darrera sessió dedicada al Pla Local d'Habitatge de Manresa 2017-2022. Per part del govern municipal hi eren presents els regidors d'Habitatge i Barris, Joan Calmet; Urbanisme i Llicències, Marc Aloy; i Acció Social i Cooperació, Àngels Santolaria. El document, que ha de marcar les prioritats en el camp de l'habitatge a la ciutat els propers cinc anys, es troba a la darrera fase. Durant la presentació del pla es van recollir les aportacions dels participants, que majoritàriament van ser negatives, abans de tancar-lo i portar-lo a aprovació, si escau, al Ple Municipal.

La sessió va començar amb la presentació del regidor d'Habitatge i Barris, Joan Calmet, que va presentar les línies mestres del pla. Hi va entrar més a fons la representant de l'empresa que ha elaborat el document, per encàrrec de la Diputació de Barcelona, i amb l'estreta col·laboració de l'Ajuntament i els representants de la Taula d'Habitatge.

Posteriorment van prendre la paraula representats de les diferents entitats, agents socials i grups municipals membres de la Taula d'Habitatge, i es va obrir un debat entre els assistents. 

La proposta de document parteix d'una anàlisi i diagnosi de la situació actual, estableix objectius i criteris i fixa una proposta d'actuacions, amb un total de 38 fitxes d'accions concretes per donar resposta als objectius del pla.