Comença la reposició de 600 rajoles trencades al primer tram del Passeig de Pere III

L'actuació té una durada aproximada d'unes 5 setmanes amb un cost de 23.000 euros i forma part del pla de xoc de l'espai públic 2017

Operaris canvien rajoles al passeig Pere III
Operaris canvien rajoles al passeig Pere III | AjM
Redacció
06 de juny del 2017
Actualitzat a les 14:07h
Aquest dimarts han començat els treballs de reposició d'aproximadament 600 peces trencades del paviment dels laterals del primer tram del Passeig Pere III. L'actuació s'anirà fent per trams, té un cost aproximat de 23.000 euros i una durada p revista d'unes 5 setmanes. Forma part del pla de xoc de l'espai públic 2017 que impulsa la regidoria de Qualitat Urbana i Serveis de l'Ajuntament de Manresa.

Per tal de mantenir els accessos als guals afectats i facilitar les operacions de carrega i descàrrega a activitats i veïns, aquests treballs es dividiran en diferents fases.

La primera fase que ha arrencat avui mateix requerirà el tall al trànsit de vehicles dell lateral de Passeig Pere III, entre el número 14 – 16 (gual) i el carrer Guimerà, de manera que els vehicles accediran i sortiran al Passeig Pere III número 2 i el número 14 – 16 des del carrer Canonge Mulet.

La segona fase està prevista a partir del dimarts 13 de juny. En aquesta fase es tallarà el trànsit de vehicles el lateral de Passeig Pere III, entre el número 25 i el carrer Muralla de Sant Domènec, de manera que els vehicles que circulin pel lateral del Passeig Pere III, per la banda de l'edifici Casino, és desviaran pel carrer Arquitecte Oms en direcció al carrer Saclosa.

La majoria de les peces trencades que seran substituïdes ho estan a causa del trànsit de camions que fan tasques de càrrega i descàrrega per als comerços i restaurants que hi ha en aquest espai cèntric.

Aquesta actuació manteniment se suma als diversos treballs de manteniment previstos a la ciutat aquest estiu amb l'objectiu de millorar algunes de les calçades i voreres més malmeses i d'acord als resultats i recomanacions de l'Auditoria de l'Espai Urbà impulsada des de la regidora de Qualitat Urbana i Serveis de l'Ajuntament de Manresa. En total, pels treballs més prioritaris és prevista la inversió d'un milió d'euros durant aquest 2017.