Els alumnes de l'Aula d'Arts Escèniques del Kursaal presentaran al públic les seves creacions

Aquest dimecres serà el torn del musical "Wicked", i durant el cap de setmana s'escenificaran "A l'arca a les vuit", "Ban Bang Circ!" i "Quatre potes"

Redacció
06 de juny del 2017
Actualitzat a les 11:55h
La mostra de tallers de l'Aula d'Arts Escèniques portarà a escena aquest dimecres, 7 de juny, a les vuit del vespre, a la Sala petita del Kursaal, el musical Wicked. Els alumnes del taller de Teatre Musical Juvenil interpretaran aquesta obra, basada en la novel·la de Greogry Maguire, que narra la història mai explicada de les Bruixes d'Oz. 

Anys abans de l'arribada de la Dorothy al meravellós Regne d'Oz, una colla d'estudiants de màgia es coneixen a la Universitat de Shiz. Els esdeveniments que tindran lloc a la Universitat i a la Ciutat Maragda on viu el Gran Mag d'Oz, transformaran les vides de tots ells per sempre.

L'espectacle Wicked serà d'entrada gratuïta i oberta a tothom.

Les propostes continuen

La mostra de tallers continuarà dissabte, 10 de juny a les dotze del migdia, a la Sala petita del Kursaal, amb els alumnes del Taller de Teatre Juvenil 2, que presentaran A l'arca a les vuit, una adaptació de l'obra d'Ulrich Hub.

A més, aquest cap de setmana el Teatre Conservatori acollirà, també, la mostra talles de l'Aula de Circ. Els alumnes de l'Escoleta de Circ de Manresa i Berga presentaran Ban Bang Circ! el dissabte, 10 de juny a les dotze del migdia. I el diumenge dia 11, a les set de la tarda, serà el torn dels alumnes de l'Aula d'Adults de Circ de Manresa i Berga amb el muntatge Quatre potes, que es podrà veure també al Teatre Conservatori. 

Tots els espectacles seran oberts al públic i només caldrà recollir una invitació a les taquilles del Kursaal.

L'Aula d'Arts Escèniques, que coordina el servei formatiu del Kursaal, és una oferta formativa amb cursos d'una durada anual, en els quals es forma l'alumne en les diverses tècniques teatrals: interpretació, expressió corporal, circ i veu. Al final de cada curs es realitza un Taller, en el qual els alumnes posen en pràctica els continguts apresos durant la formació.