Canal Taronja ja es pot veure en directe per Internet i estrena servei a la carta

Portada del nou web de Canal Taronja
Portada del nou web de Canal Taronja | Canal Taronja
Redacció
05 de juny del 2017
Actualitzat a les 21:26h
Des d'aquest mes de juny, Canal Taronja de les comarques centrals té nova pàgina web: canaltaronja.cat/central. Es tracta d'un portal on els continguts audiovisuals són els protagonistes. D'una manera interactiva els usuaris poden consultar les notícies de cada dia en format vídeo, recuperar a la carta els programes emesos i veure la televisió en directe. De fet, l'emissió en streaming és una de les novetats destacades de la pàgina web. Això permet que des de qualsevol lloc del món i des de qualsevol dispositiu amb accés a internet es pugui veure Canal Taronja.

Amb aquesta nova pàgina web, Canal Taronja fa un salt endavant i s'adapta als nous temps amb un accés àgil a través d'internet per oferir-hi de tots els continguts que també ofereix per la televisió. A més, la web està adaptada perquè pugui veure's des de tota mena de dispositius, des d'ordinadors fins a tablets o telèfons mòbils. La pàgina també disposa d'un buscador on recuperar de manera fàcil qualsevol contingut emès i dels enllaços als perfils de Twitter i Facebook. D'altra banda, s'hi pot escoltar, en directe, SER-Ràdio Manresa, i consultar tota l'hemeroteca de diaris del Freqüència.

Canal Taronja és la televisió pertanyent al Grup Taleus Comunicació que arriba a les sis comarques de la Catalunya Central amb delegacions a Manresa (Bages, Berguedà i Solsonès), Vic (Osona i Moianès) i Igualada (Anoia). Cada delegació té programació pròpia que reflecteix la realitat de cada territori. Grup Taelus és el tercer grup de comunicació local més important de Catalunya, segons el CAC (Consell de l'Audiovisual de Catalunya), i creu fermament en el periodisme local com a eina per reflectir les societats de cada ciutat i comarca i reunir el moviment polític, social, empresarial, cultural i esportiu de cada territori.