Neus Comellas pren possessió com a regidora de CDC de l'Ajuntament de Manresa

S'incorpora al grup de CDC per ocupar la plaça que va deixar vacant Olga Sánchez, i serà la responsable de Projecció de Ciutat i Festes al govern municipal | Carme Cot substitueix Josep Trullàs com a interventor municipal

L'alcalde, Valentí Junyent, posa la medalla de regidora a Neus Comellas
L'alcalde, Valentí Junyent, posa la medalla de regidora a Neus Comellas | Pere Fontanals
Redacció
05 de juny del 2017
Actualitzat el 07 de juny a les 9:11h
Els vint-i-cinc regidors i regidores de l'Ajuntament de Manresa han assistit al Ple Municipal Extraordinari d'aquest dilluns al migdia, amb un sol punt a l'ordre del dia: la presa de possessió de Neus Comellas Verdaguer com a regidora. Verdaguer s'incorpora al grup de CDC, per substituir la baixa d'Olga Sánchez, que, tal i com va avançar NacióManresa fa unes setmanes, va renunciar a les seves responsabilitats al consistori per motius personals i familiars. Neus Comellas Verdaguer s'incorpora al govern format pels grups de CDC i ERC i a partir d'aquest dimarts assumirà la responsabilitat en la regidoria de Projecció de Ciutat i Festes.

Neus Comellas ha promès el càrrec per imperatiu legal i posteriorment ha rebut de mans de l'alcalde la medalla de regidora i la insígnia de plata de l'Ajuntament. La nova regidora ha pres la paraula per manifestar la il·lusió i responsabilitat que sent per assumir el càrrec. Ha assegurat que treballarà a favor del país i per construir una ciutat "més forta, més valenta i més lliure". També ha agraït la confiança dipositada en ella i ha afirmat que posarà en pràctica els valors que ha après de la seva família o companys de les seves tasques professionals anteriors (alguns dels quals eren presents a la sala). "Tenim un camí llarg per davant i treballaré amb il·lusió per tirar endavant la ciutat", ha conclòs.

Comellas era la número 13 de la llista de CiU en les eleccions municipals del maig de 2015.  Té 54 anys, és casada i mare d'una filla. Llicenciada en Ciències de la Informació, Publicitat i RRPP a la UAB i Màster en Direcció i Gestió d'Empreses i Comunicació, fins ara treballava com a directora comercial de les emissores de Catalunya Ràdio i responsable de la direcció de Vendes al mercat estatal dels mitjans de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. L'actual director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, ha estat present en l'acte aprofitant que aquest dilluns és festa a Barcelona.
 

La nova regidora, Neus Comellas, amb el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo. Foto: Pere Fontanals


Carme Cot Palacín, en el seu primer ple d'interventora

També Carme Cot Palacín s'ha estrenat en els plens de Manresa, en la plaça d'interventora substituint Josep Trullàs, que s'ha jubilat aquest mes de maig. Cot, que ja formava part de l'equip que dirigia Trullàs, ocuparà aquesta plaça temporalment fins que es designi un interventor o interventora definitiu.
 

Carme Cot Palacín, aquest dilluns, a l'esquerra de l'alcalde. Foto: Pere Fontanals