Creu Roja celebrarà dissabte la quarta edició de la Caminada Nocturna Solidària

Tindrà dos recorreguts: un d'11,5 quilòmetres i un de 5, pensat per a públic familiar

Redacció
05 de juny del 2017
Actualitzat a les 10:13h
Creu Roja Manresa ja ho té tot a punt per a celebrar la quarta edició de la Caminada Nocturna Solidària, una proposta oberta a tots els públics que té com a principals objectius fomentar l'activitat física i els hàbits saludables i recaptar fons per lluitar contra la pobresa.

La caminada tindrà lloc aquest dissabte, 10 de juny, i constarà de dos recorreguts: un d'11,5 quilòmetres i un de 5, pensat per a fer en família. S'iniciarà a les nou del vespre des del constat del pavelló del Nou Congost i transcorrerà indrets com el Suanya, el Gorg Blau o la Torre Lluvià.

El preu de la inscripció a la passejada és de 8 euros i de 5 pels menors de 12 anys. Es pot formalitzar clicant aquí. A més, cada participant rebrà, un cop s'inscrigui, una butlleta del Sorteig d'Or de la Creu Roja, valorada en 5 euros.

Tots els diners que es recaptin de la proposta aniran íntegrament destinats a l'atenció de col·lectius amb situació de vulnerabilitat i persones amb dificultats per a la seva integració que visquin a la comarca del Bages.