Tot a punt per la 2a Mostra d'Economia Social i Solidària

El punt de trobada serà dissabte a la plaça Sant Domènec on es faran activitats lúdiques de tot tipus i també hi haurà parades informatives

Redacció
02 de juny del 2017
Actualitzat el 03 de juny a les 22:54h
Aquest dissabte les persones interessades en temes com el cooperativisme, la banca ètica, la moneda social, el comerç just, etc. tenen una bona oportunitat per trobar propostes, informació i participar en les activitats que es duran a terme en la 2a Mostra d'Economia Social i Solidària que tindrà lloc a la plaça Sant Domènec durant tot el dia.

La jornada començarà a les 11 del matí amb un tast de cacau de comerç just que precedirà una narració de contes per a una economia amb valors a càrrec de l'Ós Mandrós.

A continuació, Esther Vivas, coneguda per participar en diferents mitjans, però especialment per la seva tasca com a investigadora i activista en diferents moviments socials sobre consum conscient, impartirà la conferència Consum crític per a una altra economia.

Al migdia hi haurà un dinar popular amb paella vegetariana a càrrec d'Ecoxarxa. Més tard, a les 16 hores, ja es podrà passejar pel Mercat d'Estraperlo.

Els actes de la tarda començaran amb una tertúlia amb les experiències Pam a Pam i Ateneu Cooperatiu. Tot seguit, una mostra de productes tèxtils obrirà pas a les activitats musicals a càrrec de Celeste Alias i Simon Taibi. Aquest darrer, és un exemple del projecte Cabal musical que promou la inclusió i els talents musicals, aquest jove músic oferirà una cloenda de "rap amb emocions".

La Mostra és organitzada per les regidories de Dinamització Econòmica, Ocupació, Cooperació i Cohesió Social de l'Ajuntament de Manresa i amb la complicitat d'Ateneu Cooperatiu, Treballem bé, Ecoxarxa, Xarxa d'Inclusió i Consell Municipal de Solidaritat.