El preu de les piscines municipals de Súria serà més baix aquest estiu

Redacció
01 de juny del 2017
Actualitzat a les 11:09h
El preu de les piscines municipals de Súria serà més baix aquest estiu
El preu de les piscines municipals de Súria serà més baix aquest estiu | AjS
El ple municipal de Súria va aprovar, aquest passat dijous 25 de maig  i per unanimitat, un dictamen que estableix els preus i els horaris de les piscines municipals i del programa de lleure infantil El juliol tot ho vol. La sessió del ple va tenir caràcter ordinari.

En aquesta propera temporada d'estiu, els preus i abonaments de les piscines municipals s'adaptaran al nou sistema de gestió del recinte, que ha estat objecte d'un concurs obert. Per aquest motiu, hi haurà un únic preu per a cada franja d'edat i s'eliminen els preus que fins l'any passat s'aplicaven als socis de la Societat Atlètica de Súria (SAS).

D'aquesta manera, els preus i abonaments d'enguany seran per a tothom els mateixos que l'any passat s'aplicaven exclusivament als socis de la SAS. En la pràctica, això representa reduccions compreses entre el 22% i el 50% en relació amb els preus que l'any passat s'aplicaven a les persones que no eren socis d'aquesta entitat.

Horaris

El dictamen estableix que l'horari d'obertura de les piscines municipals serà, des de l'inici de temporada i fins al 15 d'agost, de dos quarts d'onze del matí a vuit del vespre. Del 16 d'agost fins a final de temporada estarà oberta de dos quarts d'onze del matí a dos quarts de vuit del vespre. Com a excepció, el diumenge dia 16 de juliol (Festa Major), les instal·lacions romandran obertes només al matí: de dos quarts d'onze de dues del migdia.

Preus

Els preus de les entrades diàries en dies laborals a les piscines municipals en aquesta temporada d'estiu seran d'accés gratuït pels infants de 0 a 4 anys; de 2,5 euros per les persones que tinguin entre 5 i 25 anys i pels pensionistes i jubilats, i de 3,5 euros pels majors de 25 anys.

Pel que fa els dies festius, el preu de l'entrada serà de 3,50 per les persones que tinguin entre 5 i 25 anys; de 3 euros pels pensionistes i jubilats, i de 4,5 euros pels majors de 25 anys.

Pel que fa als abonaments, el preu a pagar per als infants d'entre 0 i 4 anys seguirà sent gratuït. Els que tinguin entre 5 i 25 anys serà de 35 euros; els de més de 25 anys, de 50 euros, i els pensionistes i jubilats, de 20 euros.

També hi haurà diferents abonaments familiars, que variaran en el preu segons les persones que s'hi vulguin afegir. Si l'abonament és per dues persones de la mateixa família el preu serà de 85 euros; si és per tres membres, de 115; en el cas d'inscriure-s'hi 4 membres el preu serà de 140 euros i, finalment, si l'abonament es fa per 5 persones, costarà 155 euros.

Els descomptes només s'aplicaran per un sol concepte. D'altra banda, els acompanyants de menors que no utilitzin la zona de bany tindran entrada gratuïta.

El juliol tot ho vol

El dictamen aprovat en el ple de Súria també va establir els preus per a l'edició d'enguany  del programa de lleure infantil El juliol tot ho vol, que es durà a terme del 26 de juny al 28 de juliol de nou del matí a dos quarts de dues del migdia. Com cada any, les famílies poden apuntar els infants durant setmanes o dies concrets.

Així doncs, un dia de campus tindrà un preu de 13 euros. Una setmana costarà 67 euros; dues setmanes, 129; tres, 171, quatre, 208, i cinc, 255.

A banda, les famílies que ho vulguin també disposaran de servei de menjador (de dos quarts de dues del migdia a tres de la tarda), que tindrà un preu de 6 euros per dia.
Arxivat a