De Natura Cultura tanca el cicle local amb l'espectacle de circ «Two Seconds»

Redacció
01 de juny del 2017
Actualitzat a les 10:09h
L'espectacle de circ 'Two seconds' clourà el cicle de programació de De Natura Cultura
L'espectacle de circ 'Two seconds' clourà el cicle de programació de De Natura Cultura | Imatge promocional
De Natura Cultura tancarà el seu cicle de programació local amb la companyia manresana de circ Cia Chiffleurs, que portarà el seu nou espectacle, Two Seconds, a la Taverna dels 7 turons (C/ Campanes, 7), aquest diumenge, 4 de juny, a la una del migdia.

Two Seconds és un espectacle que neix de la interacció de quatre personatges que, des de la disciplina del circ, decideixen endinsar-se en el món de l'actuació amb l'objectiu d'oferir un espai lúdic i d'entreteniment enfocat a tots els públics a través de la música, els equilibris, el trapezi doble i un punt d'humor.

L'actuació, que tindrà una durada de mitja hora, es va estrenar a Sort el maig del 2014 i ha passat per diverses ciutats com Tàrrega, Terrassa o la mateixa capital del Bages.
La companyia manresana va fundar-se el 2013 i la formen Laura Muixí, Marc Ene, Carla Valdeolivas i Anna Sopeña.

Amb la proposta de diumenge, De Natura Cultura tanca el primer cicle de programació local que ha organitzat mensualment a Manresa amb la finalitat de fer créixer el públic i conscienciar-lo del valor de la cultura, per donar oportunitat al talent local i per crear una xarxa amb els diferents agents culturals i actius de la ciutat. Un concert, un teatre musical, un espectacle de màgia i un de circ, han estat les disciplines que el col·lectiu ha vetllat per apropar a la població i per oferir nous espais a la ciutat.

El preu de l'entrada per a veure la funció serà de taquilla inversa: ningú pagarà res al principi però quan s'acabi cadascú aportarà el que cregui que es mereix.