L'Agulla Market repetirà experiència aquest cap de setmana amb més de 30 propostes

Hi haurà parades, zona infantil i food trucks

L'Agulla Market torna aquest cap de setmana al Parc de l'Agulla
L'Agulla Market torna aquest cap de setmana al Parc de l'Agulla | Aina Font Torra
Redacció
31 de maig del 2017
Actualitzat el 01 de juny a les 14:36h
El proper cap de setmana arriba la segona edició de l'Agulla Market, un mercat que ofereix una àmplia oferta de parades de roba, complements, mostra de nous dissenyadors i art, complementada amb activitats infantils i una zona de gastronomia a base de food trucks que van fer les delícies dels assistents l'any passat, tot amenitzat amb música en directe durant tot el dia.

L'Agulla Market comptarà amb sis food trucks de gastronomia variada, més tres food trucks de dolços i dues estacions de refrescs, vermut i beguda per donar una oferta complerta i variada a tots els assistents. També hi haurà vint-i-cinc carpes de 3x3 amb diferents ofertes que van des de noves tendències de moda, roba per a nadons hand made, il·lustradors, joieria artesana, taller de dolços i molt més. Finalment, els més menuts tindran espai amb tallers creatius i educatius en col·laboració amb diferents entitats del Bages

L'horari d'aquesta 2a edició és d'11 a 23h dissabte i diumenge, amb accés gratuït al Parc i als taller infantils i amb un fi de festa el diumenge a partir de les 18h amb un line up de djs de la comarca i l'actuació final dels djs manresans Los Bingueros.