La terrassa de Cal Balaguer del Porxo de Súria acollirà un cicle de vespres musicals

Els concerts tindran lloc els divendres de juny, excepte el dia 23

Redacció
31 de maig del 2017
Actualitzat a les 12:35h
La terrassa de Cal Balaguer del Porxo de Súria acollirà aquest mes de juny un cicle de quatre concerts al vespre que s'iniciarà aquest divendres 2 de juny amb l'actuació de Standards Café Duo. El cicle, anomenat Vespres Musicals a Cal Balaguer del Porxo, inclourà un tast de vins amb la sommelier berguedana Sílvia Culell, que tindrà lloc divendres 16 de juny, coincidint amb una actuació de Morlan River Trio.

Els Vespres Musicals a Cal Balaguer del Porxo prenen el relleu dels Vermuts Musicals que van tenir lloc l'any passat en aquest mateix espai del Poble Vell. La novetat d'enguany és el canvi de dia i d'hora dels concerts, que en la primera edició tenien lloc els diumenges al migdia.

Enguany, totes les actuacions començaran a les 20.30 h. El programa complet del cicle de Vespres Musicals a Cal Balaguer del Porxo és el següent:

- Divendres 2 de juny: Actuació de Standards Café Duo.
- Divendres 9 de juny: Actuació de Fuzz-on.
- Divendres 16 de juny: Tast de vins amb la sommelier Sílvia Culell i actuació de Morlan River Trio.
- Divendres 30 de juny: Actuació de la Coral A Cor.

Els grups participants pertanyen a estils musicals molt diversos que inclouen el jazz, el pop, la música coral, el blues, el tango o la música de pel·lícules, entre d'altres.

El nombre màxim de participants en el tast de vins del divendres 16 de juny serà de trenta persones, amb un preu de 5 euros per participant.

El cicle Vespres Musicals a Cal Balaguer del Porxo és organitzat per l'Associació Festa Major de Súria, amb el suport de l'Associació de Veïns del Poble Vell i l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Súria.

Els objectius principals d'aquesta iniciativa són enriquir la programació d'activitats culturals i de lleure al Poble Vell i revaloritzar l'espai de la terrassa de Cal Balaguer del Porxo.
Arxivat a