Camins seculars

FGC talla un camí secular de la Balconada al Passeig del Riu per seguretat

L'Ajuntament de Manresa ha demanat a la companyia que construeixi un pas inferior per als vianants al camí de la font de Fans

per Pere Fontanals, Manresa, 31 de maig de 2017 a les 11:42 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 31 de maig de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Vídeo: Rafael Pozo


Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya estudiarà la possibilitat de construir un pas inferior sota la via de la línia Manresa - Barcelona per donar continuïtat al camí secular de la font de Fals que uneix la Balconada amb el Passeig del Riu. L'Ajuntament de Manresa ha traslladat a la companyia ferroviària aquesta petició després que tallés el camí d'un dia per un altre col·locant-hi una doble reixa per impedir el creuament de la via en aquest punt.

Segons ha explicat l'Ajuntament de Manresa a NacióManresa, davant la queixa d'un lector del diari, FGC ha exposat que va prendre la determinació degut a que la normativa impedeix nous passos a nivell. La companyia considera que aquest és un punt molt perillós "ja que hi ha molt trànsit ferroviari i hi ha una manca de visibilitat degut a que es troba a la sortida del túnel". A més a més, el pas a nivell no es pot regularitzar i, per tant, van situar-hi una tanca per evitar el pas de vianants.

 

Arxivat a:
Municipis, FGC, camins
Participació