L'arranjament de la pista de l'escola Sant Vicenç guanya el pressupost participatiu

Pista poliesportiva de l'escola Sant Vicenç
Pista poliesportiva de l'escola Sant Vicenç | AjSVC
Redacció
30 de maig del 2017
Actualitzat a les 16:42h
El pressupost participatiu 2017 de Sant Vicenç de Castellet ja té projecte guanyador. L'arranjament de la pista poliesportiva de l'Escola Sant Vicenç ha estat l'opció més votada en la segona experiència de pressupost participatiu, que compta amb una dotació econòmica de 40.000 euros. El projecte ha sumat 600 dels 1.303 vots recollits durant la setmana passada al municipi. L'Ajuntament executarà l'obra abans que acabi l'any, tal i com preveia el Pressupost Participatiu. Des de la regidoria de Participació Ciutadana es fa un balanç positiu de la implicació del municipi ja que l'any passat es van recollir 1.220 vots i aquest any s'han consolidat les votacions amb un total de 1.303 butlletes. Una xifra que representa el 16,75% del total de persones que podien votar.

Millora de la instal·lació

El projecte preveu la pavimentació de la pista de futbol, més ajustada a les dimensions de les pistes reglamentàries de 40 x 20 metres, que permeti dividir-la en dues pistes de bàsquet transversals. A més, es corregirà el graó que existeix entre la pista i el nivell del patí de sauló. L'obra també inclourà la substitució de les dues porteries.

La resta d'opcions

Pel que fa a la resta d'idees que optaven al Pressupost Participatiu la millora de la pista exterior de la zona esportiva ha sumat 363 vots, l'adequació de l'espai natural i el camí al costat del riu ha recollit 276 vots, el mural per a la façana de l'Espai Cultural de Tèxtil Montserrat ha rebut 38 vots i la instal·lació d'un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics ha estat la darrera opció amb 25 vots.