El número 6 del carrer Barreres s'emporta el premi al millor balcó florit

Eva Arimany recollint el premi al millor balcó frorit del Centre Històric
Eva Arimany recollint el premi al millor balcó frorit del Centre Històric | AjM
Redacció
30 de maig del 2017
Actualitzat a les 14:31h
En el marc de la cloenda del Festival Artístic del Barri Antic de Manresa (FABA), que es va celebrar a l'edifici de l'Anònima el passat dissabte, es va fer l'entrega de premis del concurs de balcons en flor organitzat pel Comissionat del Barri Antic.

En aquesta segona edició, la guanyadora ha estat Eva Arimany, veïna del carrer Barreres núm. 6. El guardó, que va rebre de mans de l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, va consistir en dues entrades pel Teatre Kursaal, dues pel Basquet Manresa, dos abonaments per la piscina municipal i dues targetes de bus T-10.

Enguany han pres part en el certamen 81 balcons, augmentant considerablement la participació en relació amb l'edició passada que van ser 57. A tots els participants se'ls ha regalat un gerani, un saquet de compost i una bossa de roba amb el logotip de la campanya Flors al centre Històric.

Aquesta iniciativa, que es va iniciar l'any passat, està impulsada des de l'Ajuntament de Manresa, amb el suport de les entitats veïnals (Barri Antic, Escodines i Vic Remei) i les floristeries d'aquest entorn, i forma part del paquet d'accions i activitats dinamitzadores que tenen per objectiu contribuir a la revitalització i millora l'espai públic d'aquesta zona emblemàtica de la ciutat.