Fontquerni explicarà com afrontar situacions de pànic en un dinar-xerrada de les DEIM

Redacció
29 de maig del 2017
Actualitzat a les 15:29h
Anna Fontquerni en una imatge d'arxiu
Anna Fontquerni en una imatge d'arxiu | Laura Busquets
La Cap Territorial de SEM a Girona parlarà, aquest divendres, en una xerrada organitzada per les Dones Emprenedores Innovadores de Manresa (DEIM), de les planificacions que cal preparar abans de prendre decisions d'urgència, planificacions que les empreses poden incorporar per lluitar contra les situacions d'estrès. 

"Com actuar en situacions de pànic" és el títol de la nova proposta que presenta DEIM. La convidada parlarà sobre les pràctiques que aplica el SEM en situacions d'estrès o de pànic després d'establir protocols d'actuació. Pràctiques i estil d'actuar que també es poden exportar al món de les empreses, quan es produeixen situacions extraordinàries, previstes o no previstes. 

Anna Fontquerni defensa que ni el SEM ni cap altre organisme pot actuar de manera aïllada. Així doncs, cal molt treball previ per tal de no improvisar quan cal fer una actuació coordinada amb altres cossos com el Cos de Mossos d'Esquadra, Bombers de la Generalitat, Protecció Civil, etc. 

Des dels seus inicis a apostat per la descentralització del servei, de manera que s'aconsegueixi una equitat territorial i que totes les seus se sentin que en formen part activa. 

Anna Fontquerni és llicenciada en medicina i cirurgia per la UAB (2002), especialitat en Medicina Familiar i Comunitària (2006) amb estada externa al SAMUR de Madrid i Màster en Urgències i Emergències (2008). En l'àmbit professional, sempre ha treballat en les urgències i emergències sanitàries. Del 2010 al 2016 va ser Cap Territorial del SEM a la Catalunya Central. També va ser Cap Territorial de l'Alt Pirineu del 2014 al 2015. Actualment, és Cap Territorial del SEM a Girona. 

DEIM (www.deim.cat) proposa un dinar col·loqui pel proper divendres dia 2 de juny, a les 2 del migida, a l'Espai Rubiralta, Gastro-art · Lounge Bar. Aquest dinar és obert a tothom i el preu és de 19 euros i 16 euros per les associades a DEIM. Es pot reservar plaça fent l'ingrès de l'import del dinar al compte corrent de Banc Santander: ES17 0049 0052 6520 1038 1852 Cal que hi consti el nom i el concepte "Dinar Anna". Cal enviar també un mail a [email protected] confirmant l'assistència.