Esquerres per la Independència s'estrenarà amb Tardà, Companyon i Boya

Serà un debat en el qual es parlarà dels drets socials en la nova República Catalana, aquest divendres

Joan Tardà en una imatge d'arxiu
Joan Tardà en una imatge d'arxiu | Adrià Costa
Redacció
29 de maig del 2017
Actualitzat a les 18:56h
La plataforma Esquerres per la Independència porta a debat públic el referèndum, la nova República i els drets socials. Aquesta plataforma, que agrupa a persones de diverses tradicions de l'esquerra del Bages, organitza un acte públic de debat el proper divendres dia 2 de juny a la Plana de l'Om de Manresa. L'acte, que començarà a les set de la tarda, vol posar sobre la taula els components de canvi social i de garantia de drets que pot implicar la creació d'una república catalana, des de l'exercici de l'autodeterminació via referèndum, fins a les oportunitats que s'obren en un futur procés constituent.

El debat comptarà amb la presència de Joan Tardà, diputat al Congrés espanyol per ERC, David Companyon, exdiputat al Parlament de Catalunya per CSQP, i Mireia Boya, diputada al Parlament per la CUP-CC. Després de les explicacions dels ponents s'obrirà un debat públic entre els assistents. Per acabar, Celeste Alías i Antonio el Remendao oferiran un concert de cloenda.

Esquerres per la Independència fa una crida a totes les persones d'esquerres a afegir-se activament a la defensa del referèndum i al sí a la independència, perquè considera que "la nova República catalana és el millor i més factible instrument de cara a garantir un país amb els drets socials reconeguts i amb capacitat per abolir les polítiques de desigualtat actuals".