El Xup proposa recuperar els murals històrics del Pou rodó de La Catalana

L'acció tindrà lloc aquest dissabte a partir de les deu del matí

Redacció
29 de maig del 2017
Actualitzat a les 10:47h
El projecte Xup Riera Viva, que, impulsat per l'AVV de la zona té l'objectiu de treballar per la promoció sostenible de la Riera de Rajadell al seu pas per aquest barri manresà, ha organitzat, per aquest dissabte 3 de juny, una jornada participativa que té la voluntat de recuperar els murals del Pou rodó situats a l'antiga central elèctrica coneguda com La Catalana. 

Avui en dia, en aquest pou -que subministrava aigua a La Catalana- encara es poden observar murals reivindicatius realitzats als anys 70, poc després de la mort de Franco, per part de membres de les joventuts del PSUC del barri i de la ciutat. Un record de la significativa lluita veïnal, obrera i sindical del barri del Xup.

Sota la direcció de l'artista bagenc Txema Rico, la gent que participi a l'activitat tornarà a donar vida a aquest espai de la ciutat. La gran pintada començarà a les deu del matí. A més, a les dotze del migdia, tindrà lloc, al mateix Pou rodó, una trobada d'antics membres del PSUC de la capital del Bages.