L'Anònima es reivindica com a espai artístic amb la cloenda del primer FABA

El festival del Centre Històric aplega unes 800 persones en una jornada d'art i música en l'emblemàtic edifici

La cloenda del FABA a l'Anònima ha estat un èxit de públic
La cloenda del FABA a l'Anònima ha estat un èxit de públic | FABA
28 de maig del 2017
Actualitzat a les 21:29h
El primer Festival Artístic del Barri Antic (FABA) ha tancat portes aquest dissabte amb una jornada sencera d'art i música a l'edifici de l'Anònima, just la setmana que l'Ajuntament de Manresa ha anunciat la seva voluntat de convertir-la en una fàbrica de creació cultural. La jornada ha estat tot un èxit amb unes 800 persones que han seguit alguna de les propostes culturals que s'hi han programat. L'entorn i la proposta cultural han ofert un ambient d'harmonia entre els assistents.

Conduint les hores, l'exposició de joieria Pedra de Toc, el mercat Somiatruites i l'exposició del projecte Murs Plàstics, han estat el nexe d'unió de les propostes musicals que han començat amb el concert de Pavvla, Paula Jornet, al migdia, la representació de Kòmplices, a càrrec del grup de teatre dels Carlins, i el concert de l'exlíder de Dusminguet i La Troba Kung-Fú, Joan Garriga, que ha cantat amb els Galàctic Mariatxis.

Entremig, l'Ajuntament ha fet el lliurament del premi de guarniment floral de balcons al Centre Històric. Mahou, Remsa i publicitat Clarena, com a patrocinadors principals i NacióManresa, com a mitjà col·laborador, han donat suport a aquesta primera edició del FABA.