Més de 7.000 participants a la Reebok Spartan Race de Les Comes

El triatleta català Albert Soley venç per segon any consecutiu la prova en categoria Beast i diumenge lluitarà per aconseguir la victòria en la categoria Super i Sprint

La Reebok Spartan Race Barcelona ha aplegat 7.000 participants
La Reebok Spartan Race Barcelona ha aplegat 7.000 participants | Les Comes
Redacció
27 de maig del 2017
Actualitzat el 28 de maig a les 19:45h
Per quart any consecutiu, la finca de Les Comes, localitzada a Súria, mostra la duresa de la seva orografia amb 518 hectàrees de muntanya i fang que els participants hauran de superar si volen penjar-se al coll una de les medalles de Finisher destinades als espartans que acabin el repte de la Reebok Spartan Race Barcelona d'aquest cap de setmana.

El matí del dissabte ha tingut lloc l'Spartan Beast, la carrera de major distància (més de 20 quilòmetres i més de 35 obstacles), amb l'inici també de tandes de la categoria Sprint (+5 quilòmetres i més de 15 obstacles) i de la Hurricane Heat, una prova de resistència de 12 hores que ha culminat a les 16:00h després de donar inici a les quatre del matí.

El vencedor en la categoria Beast ha estat per segon any consecutiu el català Albert Soley (2:22:23), seguit del suís Grégoire Rezzonico (2:31:04) i Lluis Barbé (2:41:01). Soley, que ja va vèncer l'Spartan Super i Sprint a Madrid el mes d'abril, suma la seva onzena victòria en el circuit Spartan Race i segueix fent història després de revalidar el títol en la categoria Beast a Les Comes. 

En dones, Romy Mey amb un temps de 03:13:52 ha destronat a la 2 vegades campiona de l'Spartan Race Barcelona Ninfa Estela la qual ha quedat en segona posició amb un temps de 03:15:46. La tercera en creuar la línia de meta ha estat Vanessa Bebhardt (03:28:07), també de nacionalitat alemanya.

Per segon any consecutiu el moment més emotiu de la jornada s'ha viscut a la tanda dels herois de Ilunion Hotels, en la qual corren units participants discapacitats i companys que els ajuden a superar els obstacles de la cursa. A més, alguns treballadors de la cadena hotelera corren amb els ulls tapats per saber què senten els seus companys invidents en la carrera.

Diumenge la Reebok Spartan Race Barcelona acollirà les curses Súper (més de 13 quilòmetres, més de 20 obstacles) i una nova convocatòria de Spartan Sprint. Les Comes seguirà oferint espectacle al llarg de tot el cap de setmana a tots els assistents que vulgui gaudir d'un gran ambient esportiu.
Arxivat a