Més de vuitanta infants, adolescents i joves participen en la Gamer Night Súria

Participants en el Gamer Night Súria al Casal de Joves
Participants en el Gamer Night Súria al Casal de Joves | AjSú
Redacció
26 de maig del 2017
Actualitzat a les 18:29h
Més de vuitanta infants, adolescents i joves van participar el passat dissabte en la Gamer Night Súria, amb diferents tornejos de videojocs que van tenir lloc al Casal de Joves. Aquesta activitat va ser el tret de sortida del programa Primavera Jove de Súria, en què l'àrea de Joventut de l'Ajuntament oferirà diferents propostes de lleure juvenil en aquest equipament municipal en els propers caps de setmana fins a l'estiu.

La Gamer Night Súria va ser organitzada pel Casal de Joves i l'associació Social Lovers, que recentment ha constituït una secció local a la vila. Aquesta entitat està formada per joves voluntaris interessats en la dinamització juvenil dels equipaments municipals a través de la creació d'espais de trobada per compartir tornejos de videojocs, fomentant els esdeveniments vinculats amb la tecnologia i el lleure.

L'activitat va tenir lloc de forma ininterrompuda des de les 17.30 a les 23.00 h, i va ser valorada molt positivament pels participants, els organitzadors i les famílies que hi van ser presents.

L'àrea de Joventut de l'Ajuntament vol promoure un ús responsable de les pantalles i els videojocs com a eines de relació entre els joves de la vila i com a mitjà per donar a conèixer els serveis de joventut.
Arxivat a