Jesús Casasampera guanya el 6è Torneig de Catan del CAE

Els tres primers classificats del 6è Torneig de Catan
Els tres primers classificats del 6è Torneig de Catan | CAE
Redacció
26 de maig del 2017
Actualitzat a les 9:35h
Jesús Casasampera ha estat el guanyador del 6è Torneig de Catan de Manresa del Dia Internacional del Joc que organitza el Club del Joc del CAE. El segon lloc ha estat per Oriol Serra i el tercer per a Xavier Romero.

Tots tres es varen endur diferents jocs de taula com a premi, entre ells un exemplar del joc San Juan cedit per Devir, l'editorial que comercialitza aquest joc a l'estat espanyol i que col·labora en l'organització del torneig.

En el torneig hi varen participat un total de 18 persones. Les partides es varen dur a terme en dos dies, amb dues partides per dia, limitades a una durada màxima d'una hora. Els resultats varen ser molt ajustats entre el Ferran i l'Oriol, ja que tots dos varen guanyar respectivament les quatre partides que varen jugar. El desempat es va haver de resoldre a partir del % de punts guanyats en les partides jugades.

De totes maneres tots dos han obtingut plaça per participar al Campeonato Estatal de Colonos de Catan que es farà a Madrid entre els mesos de juny i juliol, ja que el torneig del CAE forma part dels tornejos classificatoris per a aquest campionat.

Un any més, amb aquesta activitat, el CAE s'ha sumat als actes de celebració del dia 28 de maig com a Dia Internacional del Joc.

La classificació completa és a la web del CAE.