La Fundació Vicente Ferrer porta «La revolució de les dones a l'Índia rural» a Manresa

per Redacció , 25 de maig de 2017 a les 14:38 |
La Casa Flors Sirera acollirà una trobada de padrins i padrines de la Fundació Vicente Ferrer | F. Vicente Ferrer
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de maig de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Fundació Vicente Ferrer organitza aquest dissabte 27 de maig a les 5 de la tarda una trobada de padrins i padrines i simpatitzants a la Casa Flors Sirera de Manresa.

En aquest marc es farà la xerrada La revolució de les dones a l'Índia rural a càrrec de Montse Ortiz, coordinadora de sensibilització i experta en gènere. Explicarà la situació de les dones a l'Índia rural i el canvi que s'està produint gràcies al projecte que du a terme la Fundació a Anantapur. 


La trobada també comptarà amb l'actuació del Cor Jeroni de Moragas, format pels alumnes de secundària i la PATT, de l'escola d'educació especial Jeroni de Moragas (AMPANS).

A més, es podran adquirir productes de Comerç Just, fets als tallers de la Fundació a Anantapur per dones amb discapacitat, que d'aquesta manera tenen accés a un treball digne i milloren la seva autoestima i la seva consideració a la comunitat.

 

Participació