La delegada del Govern a la Catalunya central visita Mura i Talamanca

Laura Vilagrà amb Josep Tarín a Talamanca
Laura Vilagrà amb Josep Tarín a Talamanca | DGCC
Redacció
24 de maig del 2017
Actualitzat a les 17:33h
La delegada territorial del Govern a la Catalunya Central ha visitat aquest dimecres els municipis bagencs de Mura i Talamanca. En ambdues poblacions, s'ha reunit amb els representants consistorials, els quals li han traslladat els diferents aspectes de les respectives poblacions i que directament o indirectament tenen relació i estan vinculades amb la gestió de la Generalitat al territori.
 
A Mura, la delegada ha estat rebuda per part del seu primer tinent d'alcalde, Crisant Lombera, a la seu consistorial. En la trobada mantinguda, el regidor del municipi de poc més de 200 habitants li ha traslladat a Laura Vilagrà la descripció i situació del municipi, així com també li ha fet petició relativa a la necessària posada en funcionament de l'estació depuradora d'aigües residuals, la qual està en la recta final d'adequació. En el marc també d'aspectes vinculats amb l'aigua, s'ha tractat vers el manteniment de les lleres. En un altre ordre de coses, Crisant Lombera ha posat de manifest la voluntat que des de la Generalitat se'ls doni suport a fi de resoldre i vehicular la millora en la prestació de telecomunicacions. Més enllà dels aspectes concrets, la visita de la delegada ha servit per conèixer de primera mà la realitat municipal, els serveis que s'hi presten i les condicions dels mateixos.
 
A Talamanca, l'alcalde del municipi, Josep Tarin, s'ha reunit a l'Ajuntament amb la delegada. En el marc de la trobada, ambdós han repassat la situació i actualitat local i comarcal, i han destacat l'actuació de la millora de les instal·lacions de la piscina municipal i la posada en funcionament de l'estació depuradora d'aigües residuals. Així mateix, i amb posterioritat a la reunió mantinguda, han visitat l'edifici que acull la biblioteca, el dispensari i diferents espais polivalents.
 
En ambdues localitats, Laura Vilagrà ha signat el llibre d'honor del Consistori, i ha tractat amb detall la sol·licitud en el marc del Projecte d'Especialització i Competitivitat Territorial de les Valls del Montcau Vi de Tina.
 
Amb aquestes dues visites, Laura Vilagrà dóna per tancada una primera ronda de contactes amb els representants municipals dels trenta municipis de la comarca del Bages, havent pogut conèixer de primera mà la seva realitat i havent pogut prendre nota de les seves principals demandes i necessitats, de la mateixa manera que ha pogut traslladar les principals línies de l'acció del Govern al territori.