Súria acull sessions sobre certificació digital per a empresaris i comerciants

per Redacció, 23 de maig de 2017 a les 19:28 |
Una de les sessions sobre certificació digital per a empreses i comerços | AjSú
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de maig de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Més d'una vintena de persones va assistir a les dues sessions sobre certificació digital a les empreses, celebrades els dies 16 i 18 de maig al saló de sessions de l'Ajuntament de Súria. L'organització d'aquesta activitat va anar a càrrec de l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Súria, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Les sessions eren adreçades a empresaris i comerciants de la vila. Entre les persones assistents es trobava el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Sala.


El tema va ser desenvolupat per Núria Gil i Martell, directora de la consultoria Akuaba, especialitzada en gestió de la innovació i tecnologies de la informació, i professora de la Universitat de Girona i del programa Cibernàrium de Barcelona Activa, ens de l’Ajuntament de Barcelona.

En el transcurs de les sessions es va remarcar la importància que té l'ús de la certificació digital per a les empreses i els comerços, davant de les noves exigències legals de les administracions sobre factura electrònica i altres instruments documentals comptables, així com la necessitat de realitzar totes les comunicacions amb seguretat.

 

Participació