El CN Manresa B es treu l'espina i derrota el CN Reus Ploms (11-5)

Els manresans es van imposar en els quatre parcials

23 de maig del 2017
Actualitzat a les 17:56h
Els jugadors del CN Minorisa B tenien entre cella i cella superar el CN Reus Ploms, un rival al que en els partits de la primera fase no van ser capaços de superar. Aquesta determinació els va servir per fer un bon partit en el que no van donar opció als reusencs de guanyar ni un sol dels quatre períodes.

El primer temps de joc va ser igualat i els de Peirón van haver de donar la volta al gol inicial dels del Ploms: Sbert i León van ser els encarregats de fer-ho. El segon període va mantenir aquesta lleugera superioritat local però ben lluitada pels visitants, 3-2 parcial, amb gols de Ruiz, Flores i Sala per donar la volta al 2-3 que havien assolit els tarragonins.

Després del descans llarg i el canvi de camp, arribà el millor parcial pels de casa i amb gols de Flores, dos i Sala firmaven un 3-0 que feia que el lluminós indiqués un 8-3 que donava seguretat als bagencs de cara al darrer període. Aquest va ser més igualat, repetint el mateix parcial del segon quart, 3-2, amb gols manresans de León, Ruiz i Jódar. Els sis gols d'avantatge són una bona renda per al partit de tornada que se celebrarà el proper divendres a la piscina reusenca.

Arbitratge a càrrec de Padilla i Sanfeliu. Van assenyalar cinc exclusions i un penal a jugadors locals per dotze exclusions als visitants.

Parcials: 2-1, 3-2, 3-0, 3-1.

Alineacions I golejadors:

CN Minorisa: D Ruiz, C Jódar, T Sbert 1, R Ruiz 2, M Puerta, A Flores J Flores 3, A León 2, E Masplà , T Sala 2, E Martínez, F Jódar 1, J Sala.
CN reus Ploms: J Abadia, MA Sale 1, Y Agundez, J Garcia, J Padilla, M Zamora, P Bellido 1, MA Poleino, M Recio 2, O Muras 1.