Demanen fins a 3 anys de presó per als acusats de robar a l'escola Bages

Els fets van passat el novembre de 2014

Pere Fontanals
23 de maig del 2017
Actualitzat a les 14:09h
La fiscalia de Manresa demana 3 anys de presó per a un dels presumptes autors d'un robatori a l'escola Bages de Manresa el novembre de 2014, en el judici que se celebrarà dimecres a Manresa. Per als altres dos acusats la fiscalia en demana 1 anys i 9 mesos.

Els fets es remunten a la tarda del 9 de novembre de 2014, quan segons la fiscalia, els tres individus van saltar la tanca del pati de l'escola i van forçar unes finestres per entrar a l'edifici. Un cop a dins, van agafar divers material informàtic, un projector, dos trepants i diverses claus, i van fugir del lloc. Una hora més tard, els tres homes eren detinguts pels Mossos d'Esquadra i el material va ser recuperat de sota un cotxe on l'havien amagat.

Un dels tres detinguts, tenia antecedents per robatori amb força, i per aquest agreujant el fiscal en demana 3 anys de presó. Els altres dos detinguts, sense antecedents, s'enfronten a una pena d'1 anys i nou mesos. El fiscal també demana una indemnització a favor de l'escola Bages de 180 euros pels danys causats.