1 de 10

​Sant Vicenç recull 280 quilos de deixalles en el marc del «Clean Up Day»

Una vintena de voluntaris participen en el 'Clean Up Day' a Sant Vicenç | Catpress
per Redacció, Sant Vicenç de Castellet | 22 de maig de 2017 a les 13:08 |
Aquest article es va publicar originalment el 22 de maig de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
En el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus (Clean Up Day), Sant Vicenç de Castellet va realitzar, aquest passat cap de setmana, una acció de neteja a l'entorn de Castellet. Una vintena de voluntaris van recollir 280 quilos de deixalles de l'entorn natural del conjunt històric. En concret es va netejar el camí vell de Castellet i el camí ample fins a arribar al costat de la Torre de Castellet. Es van recollir diferents residus, entre els quals pneumàtics de camions, i tot seguit es van classificar per fraccions per ser traslladats a la deixalleria municipal.
 

Col·laboració de les entitats


La jornada va comptar amb la col·laboració del Centre Excursionista Sant Vicenç de Castellet, l'Associació Futbol Sala Sant Vicenç, la FEDAC Sant Vicenç i famílies a títol individual. L'activitat es va acabar amb un esmorzar a Castellet gràcies al suport de l'empresa Artelac.


La jornada Clean Up Day forma part d'una iniciativa europea amb més de 250 entitats adherides a Catalunya que evidencia la gran quantitat de residus que es continuen llençant a la natura de forma incontrolada.

 

Participació