L'Ajuntament de Manresa, distingit amb un premi a la innovació en el Congrés Localtic

L'Ajuntament de Manresa rep un premi per la implantació del projecte Mobile ID
L'Ajuntament de Manresa rep un premi per la implantació del projecte Mobile ID | AjM
Redacció
22 de maig del 2017
Actualitzat a les 12:41h
L'Ajuntament de Manresa ha rebut un premi a la innovació al Congrés Localtic per la implantació del projecte Mobile ID, una aplicació per a dispositius mòbils que facilita el procés d'identificació de la ciutadania a l'hora de dur a terme tràmits telemàtics amb l'administració pública.

En el Congrés Localtic, que s'ha celebrat a Cunit, s'han reconegut 13 administracions locals de Catalunya per la seva innovació en diversos àmbits tecnològics. Montserrat Morera, del Servei de Tecnologies i Sistemes d'Informació de l'Ajuntament de Manresa, va ser l'encarregada de recollir el premi.

Amb la implantació de Mobile ID, l'Ajuntament ha fet un pas més per facilitar les gestions telemàtiques i la participació en processos participatius de la ciutat, afegint un sistema més simple d'identitat als ja existents.

Disponible tant per a Google Play com per a l'App Store, MobileID permet realitzar tràmits amb el dispositiu mòbil de forma segura, ja sigui a través del web, de l'app, telefònicament o telemàticament. Tot plegat, gestions habituals que es poden fer de manera més fàcil i ràpida.