Albert Mulero, nou president d'ERC a Castellbell i el Vilar - Marganell

Substitueix a Joanna Carod

Redacció
29 de juliol del 2009
576_1248902349P7280007
576_1248902349P7280007

Executiva local d'ERC a Castellbell i el Vilar - Marganell

La Secció Local d’ERC de Castellbell i El Vilar/Marganell va celebrar, ahir dimarts 28 de juliol, una assemblea ordinària durant la qual es va elegir una nova executiva local. L’acte va tenir lloc a 3/4 8 del vespre a la Sala d'Actes de l'ajuntament i va reunir tota la militància. A més i per acord dels candidats també hi assistiren com a convidats amics i simpatitzants de la població.  L’assemblea, convocada tal i com preveuen els estatuts del partit, va comptar amb la presència de l’executiva sortint i del president de la Permanent Comarcal Lluís Oliveras. La Presidenta sortint, Joanna Carod, va valorar els dos anys del mandat que s’acabava i va exposar l’informe preceptiu, que va ser aprovat per majoria els militants.

Es presentaren dues candidatures a la presidència local, amb les respectives executives, que encapçalaven Joanna Carod i Albert Mulero. Després, en votació secreta, va ser elegit el nou president, Albert Mulero, que ho fou per majoria de vots dels militants i va exposar breument els punts cardinals del que seran els seus dos anys de mandat que ara comença. Després van ser elegits, en una segon votació, els membres de la nova executiva, que acompanyaran Mulero durant aquest mandat. Son la Maria Montserrat Palau, la Maria Vilarnau i la Dolors Clusellas i en Fermí Sallés de la candidatura que no sortí elegida. Aquests dos càrrecs seran ratificats en la propera assemblea.

Durant la seva intervenció davant l’assemblea de militants, en que es va mostrar molt il•lusionat per aquesta nova etapa, Mulero va marcar com a principals prioritats: donar un nou impuls a la secció local d'Esquerra, partint del compromís i la participació activa amb la ciutadania, així com generar il•lusió per l'eficàcia en l'acció social, cultural i política.

El nou president també va destacar l'objectiu d'assolir representació municipal en les eleccions locals del 2011 i creu que serà un bon moment per intentar-ho donada la configuració actual del consistori totalment fraccionat pel que fa a Castellbell, i a Marganell consolidar i si pot ser augmentar la representació municipal.