Cinc escaquistes bagencs, a la final del Campionat de Catalunya Escolar

Aquest dissabte s'ha disputat a Vilafranca del Penedès la final territorial de Barcelona Comarques

Redacció
21 de maig del 2017
Actualitzat a les 16:39h
Cinc escaquistes bagencs i tres de berguedans han obtingut aquest dissabte la classificació per a la final catalana que es disputarà els propers dies 3 i 10 de juny a les Cabanyes (Alt Penedès).

Aquest dissabte s'ha disputat a Vilafranca del Penedès la final territorial de Barcelona Comarques del Campionat de Catalunya Escolar d'Escacs, dins dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. El campionat s'ha disputat pel sistema suís a quatre rondes –dues al matí i dues a la tarda- amb una hora de temps per jugador i hi podien participar el primer i segon classificats dels respectius campionats comarcals.

Els representants bagencs han dominat en gairebé totes les categories i han aconseguit l'or en benjamí, aleví i infantil, i la plata en cadet, mentre que els berguedans han assolit una plata en categoria aleví.

En categoria benjamí ha guanyat amb claredat Dan Clotet Mas, de l'escola Joviat, que s'ha imposat en les quatre partides que ha jugat. També en benjamins Joan Pérez Ribas, de l'escola Puigberenguer, ha finalitzat en un meritori cinquè lloc, amb 2,5 punts. Els berguedans Llibert Bonet i Pau Molina, ambdós amb 1 punt, han finalitzat dissetè i divuitè respectivament. 

En alevins, el cardoní Pol Rivera Torrents, de l'escola Mare de Déu del Patrocini, ha estat primer també amb quatre de quatre punts possibles, i el berguedà Jofre Albors segon amb tres punts. El també berguedà Pau Badia ha finalitzat vuitè.

En infantils, ha estat Jordi Otal Salvans, de l'escola Oms i de Prat, qui ha aconseguit el triomf, amb tres victòries i unes taules, mentre que el berguedà Marc Rovira ha aconseguit la setena plaça. 

Finalment, en la categoria cadet, el sallentí Arnau Sala Rodríguez ha obtingut la segona posició amb tres victòries i només una partida perduda.
Arxivat a