Canal Taronja farà un programa en directe a peu de carrer durant l'ExpoBages

Cartell anunciador del programa especial de Canal Taronja
Cartell anunciador del programa especial de Canal Taronja
Redacció
18 de maig del 2017
Actualitzat a les 14:09h
Canal Taronja es bolcarà amb la Fira ExpoBages-Ascensió amb una programa especial en directe des de la plaça Sant Domènec durant tota la jornada de dissabte. L'equip de la televisió recorrerà les diferents parades de la fira multisectorial per mostrar la diversitat industrial, comercial, econòmica i també de serveis del territori. 

Per l'stand-plató de la televisió, que estarà situat a la plaça Sant Domènec, hi passaran personalitats com el president de la Cambra de Comerç, Pere Casals, el president de la fira, Llorenç Juanola, i es parlarà de l'acapte extraordinadori de l'Associació contra el Càncer amb la Xus Pérez. Els punts de connexió estaran centrats en la inauguració amb el conseller de Justícia, Carles Mundó, també a l'ExpoAntic i a parades d'automobilisme, electrònomica i alimentació, entre d'altres.

El programa, conduït per Pilar Goñi, comptarà amb dos blocs amb entrevistes i reportatges de la mà de Sergi Lladó, Eli Pagán, Núria Rius i Francesc Serrat. En primer lloc, de 12.30h a 14.30h i, a la tarda, de 18h a 20h.