Sant Vicenç trasllada la seva cultura popular a la Fira ExpoBages Ascensió

Ensenyarà un tast de la Fira del Vapor i de la Ballada Popular de Gitanes

Redacció
18 de maig del 2017
Actualitzat a les 11:27h
Sant Vicenç de Castellet és el municipi convidat a la Fira ExpoBages Ascensió aquest cap de setmana a Manresa. L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ultima els detalls de la seva participació a la concorreguda fira per tercer any consecutiu en què traslladarà un tast de la seva cultura popular. De la mateixa manera que s'ha fet els dos darrers anys, Sant Vicenç de Castellet disposarà d'un estand propi al Passeig de Pere III, davant del Teatre Kursaal. Aquí es farà promoció de la Fira del Vapor, que se celebra el cap de setmana del 27 i 28 de maig, es promourà l'entorn natural del municipi i es donarà a conèixer l'Espai Impuls SVC, que cerca noves oportunitats de negoci.

Representacions a Crist Rei

En la seva condició de municipi convidat Sant Vicenç de Castellet oferirà un tast de la seva cultura popular a la plaça de Crist Rei. Dissabte a les 7 de la tarda es podrà veure una mostra de la Ballada Popular de Gitanes, que enguany se celebrarà el primer diumenge de juny. Diumenge, a les 8 del vespre actuarà l'Esbart Dansaire.

Exposició permanent i punt d'informació turística

Sant Vicenç de Castellet disposarà d'un espai d'exposició permanent durant tot el cap de setmana a l'espai 1522, a l'edifici del Teatre Conservatori. S'exposaran els elements següents relacionats amb el patrimoni festiu i cultural del municipi: L'Espai Ateneu, un espai de memòria històrica; Melodies santvicentines; Les Gitanes de Sant Vicenç de Castellet, la festa del poble; La Festa de Sant Antoni Abat, 100 anys d'història; Els Pastorets de Sant Vicenç de Castellet i els Geganters. En paral·lel, el punt d'informació turística del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, que funciona des de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet cada cap de setmana, es traslladarà a aquest espai durant tot l'ExpoBages Ascensió.