Els jocs infantils i la dansa ompliran la plaça Gispert aquest cap de setmana

Dissabte, els nens i nenes de la Kampana i la ludoteca Ludugurus seran els encarregats d'organitzar una matinal lúdica per a tothom que hi vulgui participar

Redacció
18 de maig del 2017
Actualitzat a les 11:19h
Les propostes de la Festa de Primavera de la plaça Gispert, impulsada per Plataforma Dinamitzadora de la plaça Gispert, seguiran aquest cap de setmana. Dissabte, els infants de la Kampana i de la ludoteca Ludugurus de la Creu Roja organitzaran una matinal de jocs per a canalla que tindrà lloc a la mateixa Gispert i a la plaça de la Mel i que començarà a les onze. Així doncs, tothom que hi participi podrà gaudir de jocs de taula diversos, d'unes partides de ping-pong i, també, d'un taller de pintar cares, a càrrec d'Esteve Porta. 

Diumenge, a les dotze del migdia, l'Associació per a la dansa Estudi Folk de Manresa, dedicada a la dansa tradicional, farà una demostració de les seves coreografies més emblemàtiques en un acte gratuït, a l'aire lliure i obert a tothom.

La Plataforma Dinamitzadora de la plaça Gispert és una agrupació formada per una colla de veïns i veïnes de la zona amb l'objectiu de donar vida a aquest punt de la ciutat, després de la recollida de signatures que van impulsar l'estiu passat per lluitar contra els actes incívics que patien a certes hores del dia.