Roba Estesa, guanyadores de 4 premis Enderrock, presenten «Descalces» al Kursaal

Aquest divendres presentaran cançons pròpies i populars amb noves interpretacions des d'un punt de vista social i de gènere

Imatge promocional de Roba Estesa
Imatge promocional de Roba Estesa | Promocional
Redacció
18 de maig del 2017
Actualitzat a les 11:34h
Després de triomfar a la darrera edició de la Fira Mediterrània i esdevenir les grans guanyadores de l'última edició dels Premis Enderrock, Roba Estesa presenta el seu primer disc, Descalces, divendres, 19 de maig a les 21h, a la Sala Gran del Teatre Kursaal. 

La formació, integrada per Alba Magrinyà (bateria i percussions), Anna Sardà (baix, violoncel i veus), Clara Colom (acordió diatònic i veus), Clàudia García-Albea (violí i veus), Gemma Polo (veus) i Neus Pagès, va ser la guanyadora de l'última edició dels Premis Enderrock emportant-se tres premis per votació popular (millor grup revelació, millor disc de folk per ‘Descalces' i millor cançó de folk per ‘Viu') i també el premi a millor disc revelació per la crítica pel disc ‘Descalces'.

Descalces és una declaració d'intencions en forma de música i cançó. Unes intencions que es canten des del camp i la tradició, des de la lluita i la festa i, com no pot ser d'una altra manera, des de la dona. Aquest primer disc vol donar veu a aquells tabús que s'imposen i brindar pel que les posa calentes i contentes. Perquè això és el que és i el que fa Roba Estesa: folk calentó.

Descalces compta amb col·laboracions molt especials, presentant un gran ventall de cançons pròpies i populars, d'aquelles que fa temps que es canten, amb noves interpretacions des d'un punt de vista social i de gènere.

Les entrades es poden comprar a taquilles i per internet. El preu de les entrades per veure Roba Estesa és de 12€ (10€ amb Carnet Galliner, majors de 65 anys, i menors de 25).