Granera acollirà diumenge la catorzena edició de la Fira d'Artesania

Comptarà amb diverses parades i amb activitats paral·leles que tindran lloc durant el matí

Redacció
18 de maig del 2017
Actualitzat el 21 de maig a les 23:24h
Aquest diumenge, 21 de maig, Granera, el municipi més petit de la comarca del Moianès, acollirà la catorzena edició de la Fira d'Artesania. Es tracta d'una iniciativa que va impulsar-se l'any 2004 després d'un incendi que va devastar bona part de la zona. Per tal que no quedés el regust amarg del desastre, l'ajuntament del i Consorci del Moianès van engegar aquesta fira amb l'objectiu de donar a conèixer Granera a turistes, visitants, i altres habitants de les comarques veïnes. 

La fira, de caire artesanal, cultural i gastronòmic, sempre se celebra el tercer diumenge de maig i es converteix en l'acte anual més concorregut dels que es celebren al municipi de Granera, atraient a un gran nombre de visitants.

Enguany, a banda de les diverses parades amb productes artesanals que s'estendran al llarg del poble, hi haurà diverses propostes que tindran lloc durant el matí. La primera serà una visita guiada pel Castell de Granera, una edificació construïda el segle XI, que s'iniciarà a les onze del matí des de la plaça de l'Era. A dos quarts de dotze del migdia, a l'Era del Castell, tindrà lloc el Maninkíns, una acció artística que barreja la desfilada de moda amb l'espectacle teatral.

A les dotze del migdia hi haurà una taula rodona que protagonitzaran una sèrie de dones nascudes a Granera i a la una, es durà a terme una visita guiada per les esglésies romàniques de Sant Martí i Santa Cecília.

La Fira d'Artesania, que també comptarà amb música al carrer, clourà amb un vermut a la Placeta del carrer Monistrol per a tots els assistents.